Blogger Layouts

jom klik2...!!

Friday, October 8, 2010

semangat susun syiling seposen belum berakhir…

entri basi…hehehe

baru berkesempatan sbb sebelum ni menyibuk sibuk sesangat

kali ni aku nak tunjuk gambar sepanjang program susun duit syiling 10sen kat logo 1 malaysia

konon2nya masuk diari Malaysian book of record

al-kisahnya kami dak2 sem akhir yang very the sengal friendly ni dah bikin suasana kat sana “hot”

kisahnya bermula dari pada subuh2 morning lagi…kami seangkatan berangkat ke meja

pendaftaran untuk mendaftarkan kehadiran kami2 yang very the diva ni…

but…kat sana rupe2nya dah ade yang jadi diva dulu…huh…chooiiii

sepanjang masa pendaftaran 2 diva2 yang berlagak diva 2 mengarah sesuka hati…

so we’oll rasa can nak balik aje, namun memandangkan semangat yang berkobar2 we’oll pendamkan aje

masa syok dok susun duit syiling 2 bleh plak “kakak” sorang ni dtg n sound kitorang semua

………”adik yang line 2 sengget la…erm..yang 2 atas sgt..ha,adik tlg cepat sikit ye”………

ape g membara ar we’oll2 semua…ko kalo dah belagak pandai dan betul buat la sendiri…

namun kiteorang sabarkan aje….

aku yang lebih friendly ni pun bersesi dialog lah dgn mereka

aku yang cun:::  'akak’ sem berape?

akak yang rase dia ‘HOT’:::: sem 5….ADIK????

akuyang cun:::: sem 2…(bajet muda sbb dah dia panggil adik kang sebut sem akhir malu lak dia…)then kami ramai2 gelak xhengat dunia

rupe2nya yang sgt belagak cam bagus itu adalah budak2 lagi..so budak2 mmg mcm 2….

da moral of storynye siape pun u’oll xperlu kot nk diva sgt sbb xkemana pun….

so jom layan pic kami dak2 sengal nih….

LAYANZZZZZ……..

DSC_0037ni la ‘kakak2’ yg sgt baik hati 2 DSC_0042 DSC_0043 DSC_0045 DSC_0051 DSC_0053 DSC_0055dijangka logo ini menggunakan 1 juta keping duit syiling 10 sen DSC_0005 DSC_0015 DSC_0016 DSC_0017  DSC_0030 DSC_0033 DSC_0034 DSC_0035 DSC_0027

setelah sehari baru siap ekor nombo 1..

 

2 comments:

Putri_Aizat said...

seronok jek tengok gambor tuh...teringat masa blaja dlu...best wat ramai2...pastu hasilnyer mesti best gak...

.::lin::. said...

yup...u rite dear....but after ni mesti rindu kan zaman2 giler2 2 kan...