Blogger Layouts

jom klik2...!!

Sunday, December 5, 2010

bila ahli-ahli persatuan hang out..

assalamualaikum….

sehat ke kawan2 aku semua ni?

bila tgk tajuk pun dah tau kan? kata musim exam tapi tiap2 weekend ade je cerita keluar ber’hoye2’…erm..kali ni aku dan ahli persatuan rancang keluar sebab nak buat marathon muvee.punya la excited *xcaya?…tengok ni*  

021220101466*muka masing2 xsabar nak g layan muvee*

dah sampai kat mall terus je g info board tapi kat situ dah mula hilang mood skit sebab muvee yg kitorang nak tgk sama show time dia beza 10mnit je. dah xbanyak show sbb muvee idaman kitorang kan dah lama skit..so sngat kempunan nak layan rapunzel dan ngangkung serentak. Last kitorang pilih tgk ngangkung *langsung xsnap pic masa beli tiket sbb kuciwa*

lepas dah abis layan muvee dengan hati yang keciwa 2 kitorang wat keputusan berani mati iaitu g karoke sampai lebam. korang bayangkanlah dari pukul 2 sampai pukul 7 menyumbangkan suara yg sedia sumbang ni..hambek ko xbleh layan muvee layan suara pun jadilah.

ape2 pun memang best keluar ngan ahli pesatuan. ahli2 persatuan ni lah yang sama2 sepanjang aku bergelar pelajar dan pegawai kadet palapes. Sama2 makan nasik kawah + lauk ikan tongkol + sayur itik, sama2 terjun lumpur, sama2 mandi air belacan + budu, sama2 menderma darah kat pacat2 yg kelaparan dn mcm2 lagi…tapi hari ni kite bakal terpisah kerana tuntutan masa depan. Tapi jangan sedih ye kawan2 korang tetap terbaik dalam lipatan sejarah.

dah2..xpayah touching2 jom layan pic..xbanyak pun sbb masing2 excited nak tgk muvee ngan karoPC020030PC020049 PC020050PC020025PC020037 PC020045 PC020047PC020027PC020052

*best gak kan layan game budak2 ni…*

 

****************dah2 jom teman aku study plak ade dua lg ni managerial mathematic ngan entrepreneur law**************

2 comments:

Izatie said...

Good luck for the rest of your paper! ;))

.::cik lin::. said...

thanks dear