Blogger Layouts

jom klik2...!!

Wednesday, September 26, 2012

day 1(sepang interrnational circuit ) –event for tourism malaysia

hi..lama tak bersiaran kan…
agak bz dengan aktiviti pejabat dan luar pejabat. aku just nak share pengalaman bersama geng2 tourism malaysia dalam anjurkan event
actually ni adalah event tourism malaysia dalam usaha mempekenalkan malaysia.
so dalam event yang berlangsung selama 5 hari ni melibatkan ramai blogger dan media dari malaysia dan juga negara asia yang lain seperti china,jepun, indonesia, philipina, india, brunei dan beberapa negara lagi
dekat sini peserta diberi peluang untuk merasai memandu di dalam litar.
lets layan gambar-gambar diorang
229329_4695956122602_1504860123_n
sepang international circuit
246487_10151026034026364_1870479857_n
abg2 pulis yg eskort kami selama 5 hari..thanks abg2 pulis
246683_10151026032656364_1261682237_n
 pen merah & the gangs
301487_10151026032446364_1693840351_n422617_10151026033286364_536148389_n
all participants tekun mendengar rules semasa berada dalam SIC
565033_4724075705574_290544770_n
beratur sebelum berlepas
644593_10151026033126364_1754155660_n
aik.….

tunggu story seterusnye ok…
ByE…..

No comments: