Blogger Layouts

jom klik2...!!

Thursday, June 24, 2010

kini ku ada yang baru…

 

assalamualaikum & salam 1 malaysia…….

 

 

ada yang baru bukan bermakna aku lupa yang lama…

kalau boleh nk je aku bahagikan

kasih aku sama rata

tapi apakan daya aku hanya insan lemah….

ha…hambek ko jiwang karat la plak…

 

mesti sume ingat aku curang kan? kan? kan?

oh….bkn niat aku hendak curang tapi apakan daya..

hahaha…lagi lama lagi aku merapu mereban…

 

ok..!! straight 2 da point ye…..

sebenarnya macamni…ingat x aku pernah cite yang aku ade g

jelajah pulau redang kat sini??

so masa nak balik phone aku tercicir dan xdapat diselamatkan

jadi

setelah bermuram durja akhirnya dapat la perhatian

so dapat bajet untuk ganti phone yg pecah itu..

ni la sbb aku happy sgt...

 

kat n3 ini kan aku ade ckp yg aku keliru nak beli enset mana satu kan??

setelah difikir baik dan buruk setiap henset

aku dgn jayanya telah membuat keputusan

bahawa aku memilih

E72

 

kenapa bukan blackberry?? kenapa bukan iPhone?

sebab2 utama ialah:

  • kalau blackberry- aku akan jadi rusa masuk pekan sbb functions dia sgt2 susah untuk aku faham(walupun x susah sgt pon)
  • kalau iPhone plak- aku kan tersangat lemah lembut lagi bersopan santun,jadi penggunaan phone yg mempunyai touch screen tidak bersesuaian atas nasihat doctor..

dan sebab terakhir dan menjadi sebab utama kenapa aku pilih E72 adalah kerana

  • aku dah boleh guna duit lebihan tu untuk shopping time…

hahahaha…..bijak x aku???

so ni lah pakwe baru aku sekarang…

 

DSC_0039

5 comments:

nisya said...

meemang bijak :) & lebih baik guna handphone yang mudah untuk kita faham :)

.::linda::. said...

betul 2 syg...beli mahal2 then xfaham atau just boleh pakai kejap sbb rosak baik pakai yg murah skit tp tahan lama..hehehe

@ty_farEd said...

waaa...besh nyer.. i nyer hp pon dah nak kene tukar baru nie..so macamane function hp ni..ok? senang gune tak..?? yeah.. same wit me.. i tak suker pakai touch screen ok.. tak besh rasenyer...huhu

eNaSaN said...

hai..wah E72...kiter pakai E71 jer...lalaala

.::linda::. said...

aty:: function dia ok n sgt2 selesa..minta lah kat en.tunang buat hantaran kawen nanti...mesti gempak..

ena::lebih kurang je kan E71 ngan E72...dua2 best