Blogger Layouts

jom klik2...!!

Monday, June 28, 2010

MaLaNg tAK bERbaU….

erm…malang mane yang berbau malang mane yang berbau..

ade bau ke malang 2??

ish2..kompius aku bila dgr mak aku cakap2 serius gitu…

kalau la malang tu ade bau…(aku nk bau rose)

mesti lah kite lebih berhati2kan??

but..!!! rase2 kite akan jalani kehidupan seharian ni

dgn aman x??

i mean tanpa rasa takut..

 

aku rasa la kan kalo la kite dapat tau ape akan jadi

kite mesti dah xnk bergerak atau buat something

yela,kalau dah dapat tau kalau drive hari ni langgar org kat simpang

kalau kuara rumah kena rompak

mesti kite xnak teruskan niat nk kuar rumah

so mesti kite xleh keje…

bila xkeje xde duit

bila xde duit camne nk shoping,nk bayar kete,nk bayar rumah

 

berbalik pada kenapa mak aku dok serius tetiba aku pun 

padang sekeliling then baru perasan ade sebuah lori yang parking elok je dalam longkang betul2 depan traffic light ….

patut la ….risau benar mak aku ni….

 

so ni la pic la sempat aku snap masa berhenti lampu merah tadi

xbnyak sbb dari dalam kete::

 

28062010056 28062010055

28062010057

 

 

da moral story ni sebenarnya nak gtau

yang kadang2 benda yang kite xjangka 2 lah yang nak jadi dalam kehidupan seharian kite ni…

 

jadi kite kenalah berhati2 bkn kat jalan raya je

tapi kat semua tempat…..

 

nota kukutanggan:: sebenarnya nak test camera enset baru..hehehe

3 comments:

nisya said...

tak mau malang berbau ros. tak sanggup!!

malang klau nak berbau pun, mesti bau nye busuk heheeheeee

.::linda::. said...

oh..ye ke syg??hehehehe kot2 la bila bau rose kurang kit malangnye

HonEyBuNNy said...

betul2...perlu berhati2 di jalan raya...;-)