Blogger Layouts

jom klik2...!!

Tuesday, June 29, 2010

yAhOo…yaBEdAbEdu..daPaT aWard la….

awardss

 

 

 

Award dari Gnie :) best giler dapat arward…mula niat nak blogwalking je sbb penat sangat hari ni…maklumlah 1st day lapor unit balik setelah sekian lama membina badan dengan jayanya..tapi bila tgk dapat award terus ada tenaga..hahahaha so, ni soklan2 yang perlu dipenuhkan ruang legarnya….

 

 

1. Anda mesti memuji si pemberi award.

Mekaseh daun keladie ye GNIE..kalo ade award bagi la lagi…(hehehe terlalu exited sebab 1st time dapat award.)

 

2. Bagi award ni kat 10 blog yang lain.

 

~kielala- http://kisahdarikielala.blogspot.com/

~nisya- http://nisyaheartz.blogspot.com/

~ila- http://iladelarossa.blogspot.com/

~zazaw- http://miss-toinxtoinx.blogspot.com/

~dan kawan2 lain yang datang baca

3. Beritahu mereka mendapat award.

 

done..!! ok kawan2 ambek tau u all dapat award ni sbb korang BEST..

yg xde senarai bkn xbest…korang2 pun leh ambek..ambek tau..i ikhlas bagi

 

4. Bagaimana anda digelar blog yang best & great ?

ish…soklan ni kena la tanya cik GNIE yang cute 2..tapi kalo nk tnya aku gak dah sah2 la aku cakap blog ni best sbb ceria then ada daya penarik gitu.(masuk bakul angkat sendiri…sbb kalo tnggu org angkap alamatnya xde lah..sbb berat.opss…terlepas sudah)

6 comments:

HonEyBuNNy said...

wah...tq2..heheh..nanti ila amik ye...;-)

nisya said...

thankz yunk!!!!!!

:)

GnieNaim said...

haa...da amik pon...hehe..same2

Noor Shakella said...

thnks lin, kiela dah amek award tu sayang :)

Noor Shakella said...

thnks lin, kiela dah amek award tu sayang :)

zazaw said...

hoho
thx kaseh :)