Blogger Layouts

jom klik2...!!

Thursday, July 15, 2010

Dnie 4th Giveaway….try cuba nasib..manatau org yg xpernah bertuah ni tetiba jadi bertuah……..


Assalamualaikum...
selam satu malaysia!!
^__^

hari ni tetiba rasa nk join gnie punye 4th giveaway nih….

i nak tag::

|

|

V

honeybunny

nisya

 

&

 

amirrah

 

 

4th GA

jom join

 

so ini adalah syarat2 nk menang..hehehe(kalau anda bertuah lah)


1. buat satu entry mengenai giveaway ini..


2. tag 3 orang rakan korang untuk join giveaway ini dan pastikan diorang tahu bahawasanya diorang kena tag...


3. tinggalkan link entry penyertaan korang pada kotak komen entry 4th Giveaway ni.. tulis cam ni :


Penyertaan : http://____


Referral : http://_____ (link referral korang)


4. letakkan banner giveaway ni pada sidebar blog korang dan linkkan pada entry 4th Giveaway ini..


5. kalau korang ada banyak blog, nak join guna semua blog tu pun tak kisah, dibenarkan..


6. follow? ohhh dni tak mengamalkan dasar paksaan. nak follow, follow. tak mo follow, no poblem..


7. dan yg terakhir dni ade pesan yang dier mungkin xdapat kesan pemenang dgn kadanr yang cepat…so,bawak2 bersabar ye kwn2.

 

*|||||||x|||||||x||||||x|||||||x|||||||x|||||||x|||||||x|||||||x|*

 

 

nota kukukaki:::

  bila penat blogwalking tetiba rasa nak cuba  nasib..mana  tau ade rezeki..hehehehe

1 comment:

HonEyBuNNy said...

insya allah ila akna join..dah ada kena tag b4 neh..kalau xbusy tahap cipan ila buat...malam ne bru dpt on9..uhuhu..tq..