Blogger Layouts

jom klik2...!!

Wednesday, November 10, 2010

mama Gee’s contest- cuba nasib

salam….

hari2 i mesti WAJIB jalan2 SINI

dah macam satu yang if xbuat xlengkap blogwalking i

then i ade nampak sis gee (sis gee selalu bahasakan diri ngan pangilan mama)buat contest

Ogy's11818

masa 2 nak sgt join but terfikir ape barang pink yang aku ade sebab sis gee ade letak syarat

nak tau ape syarat2nye?

ha…baca bawah ni…i copy n paste aje

SYARAT2NYA :-

  • WAJIB jadi follower mama ye..
  • Buat 1 ENTRY pasal contest ni. Masukkan Badge Contest di atas 2. {kalo takleh save gambar tu..uols print screen dan edit kat paint...hehe kena berusaha sket ya}
  • Letak gambar uols dengan APA SHJ brg yang berwarna PINK. Pink sajork, biru, pepel, hitam tak bley ya..hik3...Kereta, kasut, baju, tudung, teddy bear, tong sampah, pensel..apa2 sajelah asalkan barang tu pink...Jgn letak gambar barang je...gambar uols sekali mesti ada..buatlah aksi GEDIK2 sket...hahahaaha...{gambar tu bioo clear ya..yg kabur2 reject}
  • Last sekali tulis kat bawak gambar tu 'I'm a BIG FAN of MamaGee's blog!!" dan LINK kan kat BLOG MAMA {hik2...sapa tak tulis ni..out terus..}
  • Tinggalkan LINK penyertaan kat bawah N3 ni ya.
  • Takyah tag sesapa....Ok itu aje...senang kan??

 

bukan ape i ni banyak barang pink but xpernah lak ambek gambar

so dah berhari2 buka HD cari gambar

dan hari ni tekad nak juga join walau ape pun jadi

maka dengan ini i mempertaruhkan gambar ini

101120101254

‘I'm a BIG FAN of MamaGee's Blog!!’

 

7 comments:

Rosli Arof / Foto Republic said...

salam...
wah, semangat tol awak...
apapun, gd luck... :-)

.::lin::. said...

hehehe....tq

ZaliHazali said...

cun gila adik manis ni.

.::lin::. said...

abg zaliHazali::: cun eh? tima kaseh..adek abg gak akn

iedayah said...

gud luck dear...

.::lin::. said...

tq iedayah

LanaBusyBee said...

hi, gudluack yer awak ^^