Blogger Layouts

jom klik2...!!

Friday, November 12, 2010

melepaskan rindu yang sekian lama terbuku

salam….

petang semalam keluar berhoye2 dgn kawan2 yang susah senang bersama selama 3 tahun

mereka ini merupakan kawan2 i semasa i masih bergelar pegawai kadet dulu (ayat giler skema tertiba)

101120101271

(dayat.myra.akak yanie)

dgn diorang ni la i mengharungi perbagai kehidupan suka duka semasa jadi kadet

pedih kena maki, sakit kena punishment, lenguh kena skuad jump dan pening kena side roll

tapi sume 2 dah berlalu bila kami sume berjaya jadi Leftenan muda (Lt.M)

so bila diorang datang untuk hantar report dapat la juga aku lepaskan rindu…

101120101245 101120101262 101120101265 101120101266 101120101267 101120101268 101120101270 101120101275 101120101276 101120101278 101120101282

 

******all da pica just from my baby E72 (edit sikit2 sbb rasa mcm xpuas hati..coz selalu guna DSLR)

1 comment:

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..baru tau pasal blog ni.

nice pics...

anyway, kalo ada masa silalah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE