Blogger Layouts

jom klik2...!!

Friday, April 30, 2010

content senyuman paling menawan!!

salam

39

 

aku dah tgk content ni pagi tadi tapi abaikan sebab xrase menawan pun..

and now aku tetibe rasa cam nak pecut seratus meter

bila kena tag dgn andy.

mane aku nak cari senyuman paling menawan?

sebab aku rase senyuman yg ada just boleh buat

orang rasa nak bweeek:p

adeh…….

aku bukan pe kang cik chenta zetty

reject jer

tapi disebabkan xnk menghampakan

andy

jom kite tgk pantang larang yg dah ditetapkan oleh cik chenta zetty

*****************************************************************

1:contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.


2:1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh cik chenta zetty

3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)

4:gambar BERSEORANGAN..... (kalau atok nenek nk join tgu next contest k)

5:mestilah menjadi follower cik chentazetty

6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada cik chenta zetty...

7:senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org...
(kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman.. (jgn woo skng semua stok saman2 je)

dah tau kan pantang larangnya?? so,

tarikh penyertaan tutup pada... 20 mei 2010..
hadiah? 
cik chenta zetty cakap hadiah dia best!!

#################################################################

 

DSC_0042

so andy camne ok x yg ni?? bkn pe takut kena reject jer..hehehe

hurmm..

gambar ni diambil masa kat tepi sawah..

that why la pakai baju kedah n ade kain batik

segala..

 

nape aku suke senyum??

aku suke senyum sebab aku mmg akan tersenyum

xkira masa…hahaha(cam sengget lak kan?)

antara sebab2 aku suke sangat senyum ialah:

 

1-sebab mak aku selalu nyanyi kat aku..senyumlah..senyumlah..ahai cek mek molek.so,aku mmg suke senyum sbb mak slalu pesan

 

2-sebab bila senyum kite akan jadi lebih mesra alam..hehehe

bila dah senyum orang xkan ckp ko sombong lagi..so kite

akan ade ramai kawan.so aku suke senyum sebab aku suke ramai kawan.

 

tapi aku xde la senyum 24jam dan 7 hari seminggu…kadang2 kite juga ada emosi tersendiri..

penat,marah,tension,serabut,serabai

tapi ubat segala syndrome2 di atas ni dapat

di ubati oleh

seukir senyuman yang ikhlas dari lubuk hati”

 

erm..untuk memastikan senyuman paling menawan ini terus popular aku tag:

rie (xde cakapkan laki xleh join?)

anis qistina(kawan baik dari zaman muda2 dulu)

hunnylensa(kawan same2 potog)

chenta story(sweet lady i meet in blogger)

noli(isteri yg chumil)

 

hahahaha…so jom kite ramai2 senyum(^_,^)

4 comments:

FyZa said...

huhu..comey nya u..ayu ja..angin plak sepoi2 bhsa..ala2 gdis mlyu t'akhr gtu..=)

.::cEriTa sERibU KiSAh::. said...

hahaha...2 la..tapi time ni je ayu time lain xkot

Alia said...

kak lin ke tu. Cantik ye. ^_^

Miey said...

alamak..cantik sgt...

antara no 1 & 2 ni..uish susah saya nak decide kalau saya jd penganjur..btul tak tipu nie...

antara pilihan lain saya ialah audre nini