Blogger Layouts

jom klik2...!!

Tuesday, April 20, 2010

en.otak dah merajuk..

aduh…time2 genting ni la en.otak ni nak merajuk…mungkin dia terasa amat terbeban dengan timbunan harta nota2 yg beramai2 di atas meja..so en.otak merasa dirinya diseksa oleh tuannya yg cantik kejam ni…

aku sebenarnya dah ting tong ni, sbb bnyak sgt study (rajin kan aku).ni la paper yg aku rasa amat2 la berat (strategik management) yg langsung wat aku rasa x strategik..aduh…nanti la aku sambung cite otak ni dah karat bkn sbb x guna tp sbb slalu guna..(slalu guna pun leh karat ke??? tah la)

berikut bukti bahawa aku sedang menggunakan en.otak aku sbb medium yg paling strategik untuk terus menstrategikkan diri

 

P4200203 P4200200 P4200202

1 comment:

Amy Syaquena said...

salam perkenalan sis...saya datang membalas kunjungan..dan saya sudah menjadi follower blog akak...thanks ye...jemput datang lagi ke teratak amy ye...