Blogger Layouts

jom klik2...!!

Friday, April 16, 2010

erm…..try guna windows live writer

ni saja je try guna windows live writer…nak study otak dah tepu dah…dah padat katenye so try la merapu meraban kat sini lak…aku ni dalm usaha nk cantikkan blog ni ha…nasib ada rie yang “melert” mau tlg aku.kalo x alamatnye pupus lg la blog aku ni..

DSC_0011 DSC_0027

DSC_0035

2 comments:

Rie said...

haaa, pandai pn anak didik aku ni..
hehehe..

.::cEriTa sERibU KiSAh::. said...

ko kan pakar...xsia2 aku ambek ko jd cekdu aku..